Credit cu garantie imobiliara: finantare cu dobanda fixa pentru afacerea ta!

Orice antreprenor care a dorit o finantare s-a luptat cu sistemul birocratic pentru a o obtine, sau chiar nu a reusit acest lucru.

Din fericire, exista alternative la imprumuturile oferite de banci, cu multiple avantaje:

  • Afli in 10 minute daca primesti creditul, fara proceduri complicate, fara zile intregi de asteptare.
  • Dobanda fixa – stii cat platesti pe toata durata contractuala
  • Poti obtine sume considerabile de bani.
  • Odata aprobat creditul, ai banii in cont chiar a doua zi.
  • Niciun cost pentru obtinerea imprumutului. Nu este perceput comision de analiza, de administrare, sau oricare altul.
  • Transparenta: nu exista comisioane ascunse.
  • Versatilitate. Ai posibilitatea de a returna imprumutul in mai multe moduri: rate lunare egale, linie de credit, credit punte sau bullet (se plateste lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale imprumutul initial)
  • Beneficiezi de expertiza unor consultanti financiari cu experienta. Acestia nu iti vor oferi o simpla finantare, ci solutii personalizate contextului tau si sprijin in dezvoltarea corecta a afacerii tale si folosirea corespunzatoare a imprumutului.
  • Ai perioada de gratie, asa ca ai acoperire in situatia in care intarzii plata dobanzilor

Exista asa ceva? Da! Despre ce tip de imprumut este vorba si de unde? Despre credit cu garantie imobilara, de la Credit.ro!

Serviciile credit.ro, cum ar fi creditul cu garantie imobiliara, reprezinta un mod rapid si eficient de rezolvare a problemelor aparute inopinat – care nu suporta amanare, cat si o cale pentru dezvoltarea oricarei afaceri. Prin intermediul credit.ro, antreprenorii pot obtine sume cuprinse intre 9.000 lei si 5.000.000 lei, cu dobanzi – fixe. Indiferent de suma, orice imprumut cu garantie imobiliara este obtinut in maximum 24 de ore, dar cei interesati pot afla in doar 10 minute daca se califica pentru el.

Vrei un imprumut cu garantie imobiliara? Ce documente iti trebuie?

Daca doresti sa contractezi acest tip de finantare pentru compania ta, nu ai nevoie decat de actele constitutive ale societatii (CUI, Act constitutiv) si de documentele privind garantia (Act proprietare, Cadastru, Intabulare).

Iar pentru a sti sigur ca te califici pentru obtinerea unui credit cu ipoteca pe casa sau credit cu ipoteca pe teren, este suficient sa completezi formularul de pe website-ul IFN-ului. In cateva minute, vei fi contactat de catre un consultant financiar din echipa, care iti va confirma cererea si iti va oferi informatii suplimentare, conforme cu necesitatile tale si ale afacerii tale. Dupa acest pas, este necesara o singura deplasare la sediu, pentru semnarea actelor, iar a doua zi vei avea banii in cont.

Contractul de imprumut cu garantie imobiliara se realizeaza pe o perioada de pana la 36 de luni, dar exista posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj, toti clientii beneficiaza de 7 zile perioada de gratie, in care nu sunt percepute penalitati pentru neachitarea la data scadenta a dobanzii.

Credit.ro
Șoseaua Nicolae Titulescu 64, București
021.796.7777
021.796.7788

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *